Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Martijn van Hese Algemene informatie:
Martijn van Hese

Over:

Het ziekenhuis in Meppel, 16 december 1980, 12:04 uur. Ik word geboren met behulp van een vacuümpomp omdat m’n navelstreng om m’n nek zit. Vanaf dan gaat het snel, een passie voor theater ontwikkelde zich op de basisschool waar ik onder het mom van ‘stuif es in’ eens in de twee weken van mijzelf op de planken MOEST staan. Op de MAVO ben ik volledig ontspoord.

Drenthe bleek niet de meest geschikte plek om ervaring in het vak op te doen dus verhuis ik naar Amsterdam waar ik drie kleinkunstcursussen volg. Ik zoek constant naar een uitweg om maar niet in m’n eentje op het gevaarlijke podium te hoeven klimmen. Eerst in duo-vorm (“De uitweg?!”), daarna met een violiste (“Zucht...”), een band (“En hoe nu verder?”) en als laatste met pianist Yorick Baltus (“Onvolmaakt Geluk”).

Vanaf september 2004 sta ik eindelijk alleen op het podium o.a. met 'Stemmen'. Met dat programma stond ik in de halve finale van het 18e Groninger Studenten Cabaret Festival, in de stadsschouwburg van Groningen. In die tijd ben ik als vierentwintig jarig, werkend persoon (kok) begonnen met de studie tot docentdrama in Zwolle. In de eerste instantie omdat ik dankzij de bureaucratie van het Groninger Studenten Cabaret Festival eerst student moest worden om mee te doen. Maar momenteel vind ik school dusdanig leuk en lijkt het beroep van dramadocent me zo interessant dat ik het merendeel van mijn tijd in mijn studie stop.

Sinds 2006 is Martijn vaste columnist bij cabaretmagazine.nl
Website: www.martijnvanhese.nl
Speellijst Ga naar speellijst
Overige links: Twitter
Laatste 10 nieuwsberichten:
03-04-2006 Martijn van Hese columnist bij Cabaretmagazine.nl
Theater geschiedenis:
2004 - 2005 Stemmen
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100