Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Kiki Heessels Algemene informatie:
Kiki Heessels

Over:

Kiki Heessels komt op de middelbare school in aanraking met toneelspelen. Ze studeert een jaar aan de Pedagogische Academie en een jaartje op de Toneelschool in Maastricht om vervolgens de overstap te maken naar de Kleinkunst Academie in Amsterdam.

Kiki doet in 1989 mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival waar ze onderscheiden wordt met de Wim Sonneveldprijs en de Publieksprijs voor haar soloprogramma ?Zeg maar Sneeuwwitje. Met dit programma tourt ze in 1990 door het land.
Begin jaren negentig is Kiki Heessels te zien in de musicals Geboren Vrienden. Tussendoor doet ze korte projecten op het Oerolfestival. Op het Kleinkunst Festival in 1993 vertolkt Kiki de ?Liedjes die niet Mochten?.

Vanaf 1995 tot en met 2000 brengt Kiki Heessels een drieluik van cabaretprogramma's uit. Het eerste deel ?Kiek Uut gaat over de overgang van platteland naar grote stad, het middelste Liefdeslef behandelt de liefde en in het slotakkoord Blond en Blauw gaat ze op zoek naar het ware geluk. Op de radio is ze te horen in hoorspelen als De Krijsende Tafel en Ratel.

Naast cabaret schrijft ze onder meer columns en geeft ze regelmatig workshops. Vanaf september 2003 tot januari 2004 staat Kiki in het theater met de voorstelling Rijp.

Bron: Variatee
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100