Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Kaal Algemene informatie:
Kaal

Over:

Zelf noemt KAAL het zolderkamermuziek. In Amsterdam-Zuid bevindt zich boven zijn woning een kleine bouwvallige zolder. De afgelopen twee jaar sluit hij zich hier in de avonduren en de weekends vaak en graag op, met koptelefoon, instrumenten en opnameapparatuur. Menig buurman en buurvrouw vraagt zich af waarom 'die kale' toch altijd op zolder staat te schreeuwen?

Slechts een handje vol ingewijden weet dat KAAL daar als singer/songwriter in twee jaar tijd een repertoire van ruim 20 nummers bij elkaar schrijft en opneemt. Het materiaal vormt een bonte verzameling van stijlen, waarbij de teksten zorgen voor eenheid. Nu staat bij KAAL op zolder het raam open, zodat de liedjes uit kunnen waaien.

Zanger zonder haar.
KAAL is kaal, een zanger zonder haar. Met ernst en humor schrijft en zingt hij over een denkbare droomwereld. Daarbinnen goochelt hij met melodie en tekst, noot en letter. Soms doeltreffend als een sniper die spitsvondigheden op het publiek afschiet, dan weer lief als een roos of hard als een botte bijl. Op het podium is KAAL een fenomeen, een charismatisch vertolker van origineel en eigenzinnig werk.

KAAL vertolkt zijn Nederlandstalig repertoire samen met bassist Ivo Schouten, gitarist Jean-louis Goossens, accordeoniste Renate Jorg en percussionist Jean-paul Goossens. Het is een jonge formatie die in deze samenstelling eind 2002 voor het eerst op de planken staat. Met ambitie en plezier zwerven ze gezamenlijk de liedjes achterna, op weg naar publiek, podium, platenmaatschappij, radio & tv.
Website: www.kaal.nu
Laatste 10 nieuwsberichten:
22-07-2006 KAAL ontvangt Rolling Stones met gratis tribute: Zo gewoon als een Rolling Stone
Theater geschiedenis:
2007 - 2008 Jammer dan
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100