Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Koefnoen terug op de buis!
Vanaf zondag is Koefnoen weer terug op de buis. Paul Groot en Owen Schumacher zullen weer hun satirische kijk op de actualiteit brengen, inclusief persiflages op bekende Nederlanders. Henk Westbroek en Prins Bernhard keren hierbij niet terug, Inge de Bruijn wel. Groot: "Inge doet mee aan Dancing with the Stars. Dat is toch gefundenes Fressen?" De cabaretier oefent momenteel ook op Geert Mak en Ali B.

De uitzendingen van Koefnoen zullen ook dit seizoen zeer beperkt via internet opnieuw te bekijken zijn. De rechten voor internet liggen bij Groot en Schumacher zelf. Zij willen dat afleveringen van hun programma slechts een week na uitzending op internet te zien zijn. "Het programma gaat over die week. Als je dat een paar maanden later gaat bekijken dan zijn sommige grappen weg," legt Schumacher uit. Wel worden er opnames bewaard voor een mogelijke dvd.

Nieuw in deze tweede serie zijn onder meer een vast onderdeel over een stugge boerenfamilie die grote emoties liever de kop indrukt, een wekelijkse commercial, de belevenissen van de efficiënte tweeverdieners Joris en Monique en een parodie op het tovertrio Magic Unlimited.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-08-05 - 19:39

Bron: Medialog


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100