Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
VARA Scholieren Cabaretbattle
Cabaret is hot! Cabaretvoorstellingen van diverse artiesten zijn vaak binnen korte tijd uitverkocht. Om jong talent een kans te geven op het podium, start de VARA dit najaar met een cabaretwedstrijd voor scholieren! Bent u als docent werkzaam aan een middelbare school en u bent ervan overtuigd dat er tussen uw leerlingen een nieuwe “Najib Amhali of Claudia de Breij” zit? Als u zich inschrijft, helpen wij uw leerlingen op weg: in oktober wordt er een spetterende masterclass georganiseerd.

Op Weg Naar Het Cabaretpodium 2006
Op Weg Naar Het Cabaretpodium is een landelijke cabaretwedstrijd onder scholieren van ca. 15-18 jaar, die het beoefenen van cabaret op middelbare scholen wil bevorderen.
Naast het ontdekken van verborgen talenten ontwikkelen leerlingen door het oefenen met cabaret vaardigheden op het gebied van taalontwikkeling, nieuws, maatschappelijke oriëntatie, zelfexpressie, creativiteit, presentatie, communicatie en samenhang tussen vorm en inhoud.
Op Weg Naar Het Cabaret Podium is op een zelfde manier opgezet als de succesvolle scholen debatcompetitie Op Weg Naar Het Lagerhuis. Ter ondersteuning van de cabaretwedstrijd is een uitgebreid lespakket beschikbaar en worden per regio inleidende workshops gegeven door een bekende cabaretier.
De eerste editie van Op Weg Naar het Cabaretpodium staat gepland voor mei 2006. Bent u als docent Drama, CKV, Nederlands of een ander creatief vak verbonden aan een middelbare school en wilt u met uw leerlingen aan de eerste scholen cabaret wedstrijd meedoen? klik hier om u op te geven! (Word-document)
Kent u middelbare scholieren die een zelfgeschreven cabaretact hebben of deze in elkaar kunnen zetten en die mee willen doen aan de masterclasses tijdens de VARA Roodschow, klik dan hier. (Word-document)


Voor meer informatie klik hier

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-06-05 - 18:59

Bron: Vara


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100