Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jack Spijkerman wil van Vara naar Talpa
(Novum) - Presentator Jack Spijkerman heeft de Vara laten weten zijn contract te willen beëindigen. Spijkerman wil weg, omdat hij een aantrekkelijk aanbod heeft gekregen van Tien, de nieuwe zender van John de Mols bedrijf Talpa. De presentator wil met ingang van augustus of september de omroep verlaten. De Vara laat woensdag weten niet te willen meewerken aan het voortijdig beëindigen van het contract.

"Wij hebben met Jack, in augustus vorig jaar, een contract getekend dat loopt tot 1 september 2007 en daar willen we hem graag aan houden. Een contract teken je niet zomaar. Wij waren daar van beide kanten zeer tevreden over", laat Vara-voorzitter Vera Keur in een persbericht weten.

De Vara is wel bereid het contract met Spijkerman open te breken en te spreken over een nieuwe invulling van de samenwerking. "Je moet altijd rekening willen houden met nieuwe omstandigheden, ook al zal bij de Vara the sky niet the limit zijn. Mocht Jack toch met Talpa in zee willen gaan, dan zal een juridische procedure helaas onvermijdelijk zijn", zegt Keur.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-04-05 - 15:15

Bron: Nieuws.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100