Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Echte Mannen met het Rookkwartier
In een ziekenhuis is nog maar één kamer waar gerookt mag worden. Hier probeert Wouter, de vader van een kind met kanker, tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat hij vindt. Opgejaagd door zijn echtgenote, lastiggevallen door een jolige medevader en bedreigd door een mysterieuze bezoeker, raakt Wouter volledig over zijn toeren. Hij ziet nog maar één uitweg: de strijd aanbinden met zijn grootste vijand, de dood.

Echte Mannen hanteert een eigen theaterstijl, waarin het beste uit toneel en cabaret wordt gecombineerd. In het Rookkwartier spelen Rik Hoogendoorn en Bruun Kuijt op de vierkante centimeter met het zwaard van Damocles boven het hoofd. Maar waar angst het grootst is, is de humor paraat.

Echte mannen (Bruun Kuijt en Rik Hoogendoorn) stonden van 1 januari tot en met 30 mei 2001 in het theater met het Rookkwartier. Een cabareteske toneelvoorstelling, geregisseerd door Jurriën Rood

De DVD “het Rookkwartier” is te bestellen. Maak 20 euro (dat is inclusief verzendkosten) over op bankrekeningnummer 468742727 t.n.v. Maatschap Echte Mannen onder vermelding van uw adres en woonplaats.


DVD productie: Wonderland Film/ Echte Mannen ([email protected])
Sales & distributie: Echte Mannen

Voor meer informatie zie www.bruunenrik.nl.

Technische specificaties:

Videobeeldverhouding Pal 16:9
Regio Code All regions
Disk Formaat DVD 5
Audiosettings Dolby Digital 2.0
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
09-03-05 - 21:21

Bron: Bruun en Rik.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100