Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Voorstellingen afgelast.
Door fouten van het vorige management van Najib zijn een aantal theaters de dupe geworden van zogeheten "dubbelboekingen". Een dubbelboeking wil zeggen dat Najib op twee plaatsen tegelijk is geboekt. Zoals jullie inmiddels weten is er maar één Najib Amhali: misschien helaas, of juist weer niet? Het gevolg van deze dubbelboekingen is dat een aantal van deze voorstellingen dus gecancelled moest worden. Het gevolg daarvan is weer dat een hoop mensen, die kaarten voor deze show hadden gekocht, teleurgesteld moesten worden.

Via deze weg wil Najib deze mensen dan ook zijn excuses hiervoor aanbieden. Hij betreurt het ten zeerste dat dit heeft plaatsgevonden maar kan hier helaas niets aan veranderen. Helaas is het niet zo dat hij de ruimte in zijn overvolle agenda heeft om deze voorstellingen in te halen.

Ook het nieuwe management kan helaas aan deze situatie niets veranderen. Ondanks dat wij begrijpen dat de teleurstelling groot is hopen we door uitleg te geven van deze gang van zaken dat jullie het Najib niet persoonlijk kwalijk zullen nemen.

Nogmaals namens Najib en zijn nieuwe management onze welgemeende excuses.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-03-05 - 00:00

Bron: Najib Amhali Fansite.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100