Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Ga eens naar bed met een cabaretier
Op zaterdag 26 februari starten de nieuwe afleveringen 'Ga eens naar bed met een cabaretier' bij de VARA op Nederland 3. 22.35 uur.

De titel van het programma is een verwijzing naar een van de gevleugelde uitspraken van Lebbis en Jansen. 'Ga eens naar bed met een cabaretier' laat een nieuwe lichting cabaretiers aan het woord, zonder voorbij te gaan aan de 'oude rotten' in het vak. Reportages, interviews en veel fragmenten. Het wordt theater op TV met meer dan 'alleen' cabaret.
De 7-delige serie begint aanstaande zaterdag met een 'special' van 25 minuten naar aanleiding van de voorstelling "Lenny" van Acda en de Munnik. Thomas Acda en Paul de Munnik vertellen over het ontstaan van een Acda en de Munnik lied en over het hoe en waarom van "Lenny". Er is een terugblik op hun carriere tot dusver en een 'oud' fragment uit "Cabarestafette op TV" van de vorige eeuw.

In de weken daarna onder andere: De Ashton Brothers, Wende Snijders, Driek van Wissen, Maarten van Roozendaal, Lenette van Dongen en John Buysman. Buysman vormde ooit het voorprogramma van Waardenberg en de Jong en speelt dit seizoen een toneelstuk van Maria Goos, wier toneelstuk "Cloaca" onder regie van Kevin Spacey maanden in West End te Londen werd vertoond. Ook een terugblik op de uitreiking van de VSCD cabaretprijzen aan Niet uit het Raam en Wim Helsen met onder andere een toespraak van Jan Mulder.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
23-02-05 - 09:09

Bron: HarrieKies.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100