Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
The Comedy Adventure audities
Op 3 juni organiseert The Comedy Adventure i.s.m. Poppodium P60 een auditie voor beginnende stand-up comedians die zit willen aansluiten bij the Comedy Adventure. De auditie vindt plaats in Poppodium P60 Stadsplein 100a te Amstelveen. Om 20:00 uur gaat de zaal open en om stip 20:30 uur beginnen we met de auditie. De toegang voor het publiek is € 3,50.

De talents (zo worden beginnende comedians genoemd) krijgen 8 minuten om te laten zien wat ze in huis hebben. Onder aanwezigheid van publiek zal door enkele vertegenwoordigers van the Comedy Adventure worden bekeken of er talents geschikt zijn om deel te nemen aan het vervolg traject.

Wat houd het vervolg traject in: onder begeleiding door heel Nederland optreden als “talent”, in de line-ups van the Comedy Adventure.

Wil je deelnemen aan deze auditie meld je dan aan via [email protected] of bel 06-24501530. De audities voor the Comedy Adventure zullen totaal 4 keer per jaar worden gehouden in Poppodium P60.

'The Comedy Adventure’ is de snelstgroeiende organisatie op het gebied van stand-up comedy in Nederland. Een samenwerkende groep van dynamische comedians die je laten genieten van hun komische kijk op het leven.
Wij treden overal ter wereld op: Nederland, België, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten en de Nederlandse Antillen.

De professionaliteit van de comedians staat garant voor een interactieve avond vol met humor en gezelligheid.
In deze situaties wordt niets of niemand gespaard, inspelend op de actualiteit wordt het publiek herhaaldelijk op het verkeerde been gezet zodat de ontknoping een verrassende sensatie zal opleveren. Kijk op [url]www.comedyadventure.nl[/url] voor meer info.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
14-01-05 - 03:03Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100