Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Belangrijk nieuws over De Trap.
Beste lezer,
Het is een tijdje erg rustig geweest op ‘De Trap’. Dit heeft zo zijn oorzaken.
Ik kon een poos niet doorgaan met het typen van verslagen, omdat ik geen zekerheid had. Lottie was heel lang aan het twijfelen of ze wel of niet zou stoppen. Dit omdat ze nu alleen in het weekeinde thuis komt en het te veel wordt voor haar. Kort geleden besloot Lottie voorlopig te stoppen. Ik heb de klap inmiddels verwerkt en heb besloten zelf door te gaan. Lottie wil, op haar manier, ook nog afscheid van ’De Trap’ nemen. Zie binnenkort haar afscheidsfilmpje.

Ik ben nu dus op zoek naar een nieuwe partner, dus als iemand zich geroepen voelt, mag hij/zij zich graag melden! Het liefst iemand uit de nabije omgeving van Roosendaal.
Ik zal wel kritisch zijn in mijn keuze, want iemand als Lottie vind je niet snel.

Er zijn nog meer oorzaken waardoor we wat minder tijd hadden aan ‘De Trap’ te werken.
Na een paar weken stage te hebben gelopen op de richting SPW, waar ik vanaf september op zat, bleek dat deze richting niets voor mij is. Ik ga nu naar een andere school en om dat te regelen was ook wat vrije tijd voor nodig. Zo was een afscheid op mijn oude school erg gepast en verschillende gesprekken met mensen van mijn oude en nieuwe school. Ook dit moesten we regelen. Ik kom nu in een oriëntatiejaar waar leraren samen met mij uitzoeken wat ik later het liefst en het beste als beroep kan uitoefenen.
Ik heb me in die tijd en nu nog steeds tevens veel geconcentreerd op een artiestenopleiding, die ik misschien ga volgen.

Het oefenen en dergelijke van de acts is tussendoor wekelijks gewoon doorgegaan. We hebben al een keer opgetreden bij een familiefeest. Volgende week hebben we 2 keer een optreden, 27 en 28 nov. in een grote zaal waar 500 mensen in kunnen. Hier zijn we ons erg op aan het voorbereiden. Het is een muzikale avond waarin wij een act van ong. 6 min. mogen opvoeren. Dit is voor Lottie de laatste keer dat ze met mij, door drukke schoolwerkzaamheden, optreedt.
Wie interesse heeft mag komen kijken, voor informatie kunt u mij mailen naar [email protected]

Ik sta zelf niet stil. Ik laat filmpjes maken van korte sketches waarin ik een dubbelrol ga spelen. Deze zal ik ook onder ‘De Trap’ laten plaatsen.
Tevens zullen er op ‘De Trap’ verslagen blijven komen van mijn eigen ontwikkelingen en projecten. Ik zal ook nog foto’s en een fragment van de act van a.s. weekend op de site zetten.
Zover staan nu de zaken, ik hoop dat ik snel een partner gevonden heb!

Groetjes Anton

[img]http://www.cabaretmagazine.nl/trap/images/21.jpg[/img]


[ Meer over De Trap? Klik HIER ]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-11-04 - 14:14Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100