Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Veldhuis en Kemper Nieuws update
RELEASE SINGLE 'GELOOF ME NOU' UITGESTELD
Afgelopen week zou de tweede single 'Geloof me Nou' van het nieuwe album 'Als het gaat Waaien' uitkomen. Deze release is tijdelijk uitgesteld in verband met het zeer drukke speelschema van Veldhuis & Kemper in deze periode waardoor voldoende tijd voor uitgebreide promotionele ondersteuning (tijdelijk) ontbreekt. Nieuwe releasedatum van de tweede single is nu begin 2005. Eventueel zal worden gekozen voor een andere titel dan 'Geloof me Nou'. Zeker is dat de 2e single een niet eerder uitgebrachte B-kant zal bevatten.

WARCHILD CONCERT OP 29 DECEMBER UITGEZONDEN
Op 29 december a.s. op RTL4 om 20.30 uur wordt een registratie van het onlangs gehouden Warchild concert in Ahoy' uitgezonden. Veldhuis & Kemper tradt hier op met onder andere Ilse de Lange, Dolf Jansen en Marco Borsato.

VELDHUIS & KEMPER VERKOOPT ART BAGS IN DE BIJENKORF
Aanstaande zaterdag 27 november steunt Veldhuis & Kemper het Aids Fonds met de verkoop van ArtBags in de Bijenkorf. Veldhuis & Kemper is aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur.

5 DECEMBER VELDHUIS & KEMPER IN DE STAATSLOTERIJSHOW
Op 5 december treedt Veldhuis & Kemper op in de Sinterklaas Staatsloterijshow.

CABARETPROGRAMMA 'DE GEUR VAN' VANAF JANUARI IN DE THEATERS
Wegens het succes in het afgelopen seizoen gaat het cabaretprogramma 'De Geur Van' van januari tot en met mei 2005 in reprise. Op www.veldhuisenkemper.nl onder het kopje Speellijst/De Geur Van staat in welke theaters het programma wordt gespeeld.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-11-04 - 18:18

Bron: Veldhuis en Kemper


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100