Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Rij 1 Stoel 1 uitzending 7 November
In het programma “Rij 1 Stoel 1” (een programma m.b.t. kleinkunst, muziektheater en cabaret) van Favoriet FM zijn zondag 7 november a.s. de volgende gesprekken te horen:

Vrouw Holland gaat In Corset!
Ongedwongen en spontaan doen zij Nederland weer aan samen met het Corsetgebouworkest o.l.v. pianist Reinout Douma.
Na jaren in de schaduw van hun eigen anonimiteit geleefd te hebben, worden nu Neerlands grootste namen aangetrokken om Vrouw Holland te lanceren.
Met de vraag: ‘Leer mij diva zijn’, laten zij zich inspireren door wereldvrouwen als Dolly Parton, Shirley Temple en Ankie van Grunsven.
Zo verkrijgen zij de status ‘Lá ‘.
Op hoge hakken benen ze de wervelende show van hun leven nauwelijks bij. Groots en meeslepend is het concert dat de eigen voorstelling te boven gaat.
Zij doorstaan een Nipplegate, make overs en hangovers met als doel internationale explosie. Vrouw Holland dijt uit!
‘In Corset’ is het vierde programma van Vrouw Holland, dat bestaat uit Gabriëlle Glasbeek, Marieke Klooster, Karin Noeken, José Zwerink en Reinout Douma.
Regie: Genio de Groot.
Martijn Jansen praat met José Zwerink over het nieuwe programma! Dit is o.a. te zien op 27 november a.s. in het Posttheater te Arnhem (het programma is te zien t/m 26 april 2005). Informatie en speellijst: www.vrouwholland.nl

Acda en de Munnik in foto’s…
Een gesprek met de fotograaf van een nog te verschijnen fotoboek van Acda en de Munnik.

Mezzo Macho zingt Drs. P
Mezzo Macho is binnenkort in Theater Bommersheuf te zien met werk van Drs. P. In het programma een gesprek met Wilbert Friederichs.

Jaap Robben (maandelijkse Column)
Jaap Robben is een cabaretteller. Dat wil zeggen, hij leest cabareteske columns en gedichten voor die hij afwisselt met cabaret. Daarmee treedt hij door het hele land op en stond op een groot aantal podiums. Daarnaast schrijft Jaap ook freelance in opdracht voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers, gedichten, columns en verhalen. (O.a. “Provincie Noord Brabant” en tijdschrift “Plug In”.). Jaap won diverse prijzen. O.a. 1999: Trouw Columnistenprijs, 2002: NRC Examenverhalenprijs en hij schreef columns voor cabaretmagazine.nl nieuwsbrief en CJP. Hij schreef losse publicaties in o.a. NRC Handelsblad, Trouw en de Light verse scheurkalender 2005. Informatie: www.jaap-robben.tk

Verder aandacht aan nieuwe CD’s en theatertips!!

De presentatie en samenstelling wordt gedaan door Martijn Jansen en de techniek is in handen van Peter van Emmenes. “Rij 1 Stoel 1” (een programma over cabaret, kleinkunst en muziektheater) is te horen op Favoriet FM tussen 10.00 en 12.00 uur op zondag 7 november a.s.

Site: [url]www.rij1stoel1.mysites.nl[/url] (in aanbouw)
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
05-10-04 - 13:13:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100