Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Kopspijkers steunt Dance4life
Jack Spijkerman en Claudia de Breij presenteren op zaterdag 27 november a.s. een speciale, extra lange aflevering (20:05 / 21:55) van het VARA-programma ‘Kopspijkers’. Deze steunt het nieuwe, internationale project Dance4Life. Dance4Life maakt jonge mensen bewust van hiv en aids. Op dit moment zijn wereldwijd 38 miljoen mensen besmet met het virus. Jongeren nemen in Nederland, Zuid-Afrika en Indonesië zelf het heft in handen en zamelen geld in voor projecten van Stop Aids Now en World Population Foundation.

Programmamaker Michiel van Erp heeft de afgelopen maand een aantal projecten bezocht in Zuid-Afrika. Zijn reportages zullen in het programma te zien zijn. Het gaat om projecten zoals:
‘Twilight Children’ in Johannesburg, het project ‘Mosaic’ in Kaapstad, het project ‘Shoszoloza’ in Pietermaritzburg en ‘Aids Office’, een project van Stop Aids Now over het verstrekken van aidsremmers.

Het programma ‘Kopspijkers steunt Dance4Life’ heeft een fondsenwervend karakter. Kijkers kunnen tijdens het programma bellen om een financiële bijdrage te doen of donateur van Dance4Life te worden. Het callcenter staat onder leiding van Margreet Dolman. Tijdens het programma worden beelden vertoond van de Dance4Life-events in het Gelredome stadion in Arnhem en in Kaapstad. Aan het tv-programma werkt verder een groot aantal cabaretiers mee. Naast de cabaretiers uit Kopspijkers zoals Mike Boddé, Thomas van Luyn, Alex Klaasen en Ellen Pieters, zijn dat onder anderen Arjan Ederveen, Martin van Waardenberg, John Buisman en Erik van Muiswinkel.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-10-04 - 18:18

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100