Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Duizenden e-mails voor Jack Spijkerman
Jack Spijkerman presenteert één van de best bekeken cabaretprogramma's ooit: Kopspijkers. Het gaat echter niet om één uurtje presenteren per week: de bevlogenheid waarmee Spijkerman het programma maakt is wellicht het grootste wapen van Kopspijkers, hij spendeert tientallen uren per week aan één uur uitzending op zaterdag. Zo zoekt hij namelijk zelf uit welke televisiefragmenten hij in zijn show gaat gebruiken en dat is alles behalve een kleinigheid.

Jack in VARA Magazine: "Iedere dag zit ik hier om negen uur aan mijn bureau. Dat moet. Dan kan elke redacteur naar me toekomen met een idee. En dan zeg ik: 'Lijkt me niks' of 'Ga er maar achteraan'."

"Net als alle mails met tips die hier zijn binnengekomen. Ik lees ze allemaal. En dat zijn er negenhonderd op een dag, dat wil zeggen, als het programma op tv is. Daar zitten een hoop dubbele bij hoor. Als Frits Barend van zijn stoel valt, krijg ik daar honderden e-mails over, dus die kun je dan skippen. Uit die mails komen zo'n zeventig tot tachtig fragmenten, die opgevraagd worden. En op donderdagavond van acht tot twee zitten we bij mij thuis de tien beste fragmenten te selecteren en van teksten te voorzien."
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-10-04 - 01:01

Bron: MediaKrant


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100