Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Schrijf je in voor Cabaretfestival Cameretten 2013

Cabaretfestival Cameretten, hét podium voor de beginnende cabaretier, is weer op zoek naar aanstormend cabarettalent! Schrijf je in en wie weet schop jij het wel tot aan de finale van Cameretten!

 
Inschrijven voor de 48e editie van Cameretten kan tot uiterlijk 1 augustus 2013. Bij het inschrijven wordt gevraagd om beeldmateriaal mee te sturen. De organisatie bekijkt al het beeldmateriaal, waarna zij de acts uitnodigt die zij graag terug wilt zien in de selecties.
 
De selecties vinden plaats in Theater Walhalla en Theater Zuidplein in Rotterdam. Tijdens de selecties spelen de acts voor publiek en de selectiecommissie. De selectiecommissie kiest uiteindelijk negen acts uit die door gaan naar de halve finale in het Luxor Theater in Rotterdam. Maar voordat de halve finalisten in de mooie zaal van het oude Luxor Theater spelen, krijgen zij nog een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden.
 
De speciaal voor het festival samengestelde jury bepaald na afloop van de halve finale welke drie acts doorgaan naar de finale in het nieuwe Luxor Theater. Daar gaan de finalisten strijden om de juryprijs, de Factua publieksprijs en de persoonlijkheidsprijs. Daarnaast zijn alle finalisten in ieder geval verzekerd van een mooie en leerzame finalistentournee in theaters door het hele land tot en met april 2014.
 
Eerdere winnaars van Cameretten zijn onder andere: René van Meurs, Jasper van Kuijk, Daniël Arends, Alex Klaasen en Martine Sandifort, Marc-Marie Huijbregts, Eric van Sauers, Theo Maassen, Jandino Asporaat, Teeuwen & Smeenk, Plien & Bianca, Brigitte Kaandorp, Paul de Leeuw, Herman Finkers en Bert Visscher.
 
Cabaretfestival Cameretten wordt mede mogelijk gemaakt door Factua.
 
Voor meer informatie over het aanmeldingstraject en om je in te schrijven ga naar: http://www.cameretten.nl/over-cameretten/traject/inschrijven/
 
Volg Cameretten via:
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
20-05-13 - 09:58:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100