Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Finalisten 20e Amsterdams Studenten Cabaret Festival bekend

Op 16 en 17 mei jl. hebben de halve finales van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival plaatsgevonden in het Comedytheater in de Nes. Op beide avonden hebben 3 jonge cabarettalenten gestreden om de gunst van het publiek en een plek in de finale van het ASCF op 1 juni in de Rode Hoed te Amsterdam. De winnaars van de halve finales zijn Kasper van der Laan en Evelien van den Bergh. Winnaar van de wildcard, die werd weggegeven door de organisatie, is Jasper van der Veen. De finale zal worden gepresenteerd door Harry Glotzbach en worden afgesloten met een gastoptreden van Daniël Arends.


De finale zal plaatsvinden op 1 juni bij De Rode Hoed, Keizersgracht 102.
Kaarten voor de finale van het ASCF kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar via www.ascf.nl.
Ook zal er een beperkt aantal kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

Over het Amsterdams Studenten Cabaret Festival
Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, die zich een jaar lang naast hun studie inzetten om het festival in goede banen te leiden en verder te laten groeien.

Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden voor een groot publiek op te treden. Het ASCF bestaat uit drie avonden: twee halve finales en de finale. In de halve finales strijden beide avonden drie cabaretiers om een plek in de finale. Het publiek kiest van elke avond een winnaar die meteen doorstroomt naar de finale. Daarnaast geeft de organisatie nog een wildcard weg aan een derde halve finalist, waardoor er 3 finalisten in de Rode Hoed staan, waar zij zullen strijden om de publieks- en de juryprijs.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
20-05-13 - 09:36:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100