Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Inschrijving van het Concours om de Wim Sonneveld prijs is gestart.

Nederland barst van het talent. Talent dat een kans verdient om te ontluiken, te rijpen en uiteindelijk ontdekt te worden. Het Concours om de Wim Sonneveldprijs biedt deze unieke kans aan aankomend theatertalent.

Intensief traject leidt tot grote namen
Na de drie intensieve voorselecties spelen de zes halve finalisten, die succesvol door de rondes zijn gekomen, de landelijke halve-finalistentournee. Tijdens dit tournee werken de talenten aan hun voorstelling, bijgestaan door professionele coaches. Met de opgedane ervaring staan ze op 14 april in de halve finale in DeLaMar te Amsterdam.
 
Winnaars vanaf 1988: job schuring, kiki heessels, reinder van der naalt, basterd (onno innemee, bart leijnse), ajuinen en look (mike boddé en thomas van luyn), thomas acda, maarten van roozendaal, de vliegende panters, eric koller, het trio rooyackers, kamps&kamps, klaas van der eerden, droog brood, jelle de bruin, gino sancti, eva schuurman, wouter deprez en dames voor na vieren, geen familie, jeroen bouwhuis, thijs maas, roemer van der steeg, yora rienstra, jan van maanen, louise korthals, peter van rooijen
 
De eerste selectieronde vindt plaats van  6 t/m 10 november 2012 om 20.30 uur in theater Bellevue te Amsterdam.
 
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-09-12 - 12:38:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100