Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Inschrijvingen Culture Comedy Award 2013 zijn geopend.

 De inschrijvingen voor de Culture Comedy Award 2013, de meest prestigieuze stand-up comedy prijs van Nederland en België, zijn geopend. Het festival viert dit jaar haar tienjarig jubileum op grootse wijze! De comedytalenten strijden in de voorronden en halve finales op 17 en 18 januari 2013 voor de felbegeerde finaleplaats op zaterdag 19 januari 2013 in Parktheater te Eindhoven (www.parktheater.nl). 

Culture Comedy Award heeft in haar jubileumjaar een nieuwe weg ingeslagen. Vanaf heden start ze jaarlijks in november met de voorronden, de halve finales en finale vindt daarmee plaats in januari en zal jaarlijks terugkeren in het Parktheater te Eindhoven.

De Culture Comedy Award is inmiddels uitgegroeid tot de enige, serieuze stand-up comedy prijs van Nederland én België. Nieuwe talenten melden zich elk jaar aan om mee te strijden om de felbegeerde titel. Een festival waar nieuw talent de kans krijgt om zich te ontwikkelen en door te breken in het professionele comedy circuit. De Culture Comedy Award richt zich volledig op de discipline stand-up comedy. Dit jaar wordt de prijs voor de tiende keer georganiseerd en is daarmee de langst bestaande en meest gerenommeerde stand-up prijs van de lage landen. De Culture Comedy Award onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen workshops en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België zodat zij direct het professionele comedy circuit kunnen proeven.

Veel nu gerenommeerde comedians hebben zich door de Culture Comedy Award in de kijker weten te spelen bij theaters, impresariaten, comedy gezelschappen en pers. 

De Culture Comedy Award is een initiatief van Stichting Culture Comedy i.s.m. Parktheater Eindhoven.
Voor meer informatie en/of achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met Stichting Culture Comedy via www.culturecomedyaward.nl of [email protected]

Inschrijven kan via [email protected].
De voorronden vinden plaats vanaf november a.s. in respectievelijk Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. 

 

:: Meer info
Door:
Jade van Zon

Gepubliceerd op:
28-07-12 - 05:09:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100