Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
PODIUM Cadeaukaart nu ook verkrijgbaar bij Primera

De week voor Moederdag is de PODIUM Cadeaukaart bij ruim 440 winkels van Primera te verkrijgen en te verzilveren. Hiermee vergroot het Bureau Promotie Podiumkunsten, die ten doel heeft publiek te stimuleren naar podiumkunsten te laten gaan, het aantal verkooppunten van de cadeaukaart tot meer dan 1300. De PODIUM Cadeaukaart is de cadeaukaart voor theater, concert & festival en kan worden besteed voor het kopen van kaartjes voor alle soorten voorstellingen; of iemand nu van musical, theater, (pop)muziek, opera of dans houdt.  

Naast Albert Heijn, de ANWB, Uitburo’s, VVV, de meeste theaters en concertzalen en www.podiumcadeaukaart.nl is Primera een mooie aanvulling als verkooppunt.   Naast het kopen van de PODIUM Cadeaukaart bij Primera kan deze hier ook worden verzilverd.

Peter Joziasse, directeur Bureau Promotie Podiumkunsten is erg blij met de samenwerking met Primera. "Op deze manier vergroten we het afzetgebied van de PODIUM Cadeaukaart en wordt een bezoek aan een theater, concert of festival voor een nog breder publiek mogelijk gemaakt."

Joost Bakker assortimentsmanager Primera vindt de PODIUM Cadeaukaart een mooie aanvulling op het cadeaukaarten assortiment. "In de eerste paar dagen in de week dat we deze in ons assortiment hebben worden er al regelmatig kaarten verkocht en verzilverd."

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-05-12 - 08:07Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100