Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Start inschrijven Cameretten 2012 vanaf 1 april

 Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een professionele cabaretcarrière? Vanaf 1 april kan je je weer inschrijven voor Cameretten via www.cameretten.nl Wie weet ben jij wel dé grote winnaar van Cameretten 2012 en begint hier je grote carriere als cabaretier!
De inschrijfvoorwaarden? Geen, maar de organisatie verwacht wel een eigen mening, talent, humor en de ambitie om de sprong naar een cabaretcarrière te maken! 

Je speelt je selectie in een theater in Rotterdam waar je 20 minuten de tijd hebt om de selectiecommissie en het publiek te imponeren. Uit de 12 selectieavonden zullen negen acts geselecteerd worden voor de halve finale in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Voorafgaand aan de halve finale krijgen de negen acts een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden. Een professionele jury beslist uiteindelijk welke drie acts doorgaan naar de grote finale in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Daar strijden zij om de Factua-Juryprijs, de Publieksprijs en de Persoonlijkheidsprijs. Als klap op de vuurpijl mogen alle finalisten nog het land door om hun programma aan heel Nederland te tonen.

Cameretten 2012 wordt voor de tweede editie op rij mede mogelijk gemaakt door Factua.
Zet dus 1 april in je agenda en schrijf je direct in!

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-03-12 - 09:10:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100