Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Theaters verenigen zich tijdens De Nationale Theaterweek

Cabaretmagazine.nl is trots aan te kondingen mee te werken aan een nieuw initiatief! Diverse theaters in Nederland gaan voor één week samenwerken om het publiek een voorproefje te geven van het aankomende theaterseizoen. Van donderdag 15 tot en met zondag 18 september is de eerste editie van De Nationale Theaterweek.

Tijdens de theaterweek kunnen bezoekers voor een vaste lage prijs van € 15,= theatervoorstellingen bezoeken bij de deelnemende theaters. Na alle negatieve communicatie rond de bezuinigingen in de cultuursector en de verhoging van de BTW op kaartprijzen is het tijd voor een positief bericht. De theaterweek moet aantonen dat het grootste deel van de voorstellingen tegen heel redelijke prijzen bezocht kan worden.

Onder de deelnemende theaters bevinden zich onder andere De Meervaart in Amsterdam, Diligentia in Den Haag, Castellum in Alphen aan de Rijn en De Flint in Amersfoort. Er zijn voorstellingen geprogrammeerd met onder andere cabaretier Roué Verveer en jazz-zangers Renske Taminiau. Kaarten kunnen eenvoudig besteld worden via www.theaterweek.nl.

De kaartverkoop is maandag 1 augustus van start gegaan. Zie theaterweek.nl voor meer informatie.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
01-08-11 - 05:59Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100