Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuws comedy-programma van Art Rooijakkers

Het is tijd dat er gekust wordt in Nederland! Na drie succesvolle series in België komt de AVRO dit jaar met de Nederlandse versie van ‘Mag ik u kussen?’. In deze spelshow, gepresenteerd door Art Rooijakkers, is het doel een bekende vrouw te verleiden tot het geven van een kus. En zeg nou zelf, welke man wil niet gekust worden door bijvoorbeeld Jennifer Hoffman, Victoria Koblenko, Katja Schuurman of Annette Gerritsen?

In verschillende rondes nemen drie comedians het tegen elkaar op en gooien daarbij alles in de strijd. Romantiek, passie, humor, intelligentie en de nodige improvisatie wordt gebruikt en gebruikt om als winnaar te eindigen. Met een kus van de felbegeerde vrouw als hoofdprijs is voor mannen zoals Roué Verveer, Martijn Koning, Jandino Asporaat en Philippe Geubels niets te gek.

Wil jij bij een of meerdere opnames zijn? Dat kan! Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected]. Vermeld in ieder geval je gegevens (incl. telefoonnummer en e-mailadres) en op welke data je aanwezig wilt zijn.

De opnames vinden plaats op maandag 5, 9, 12, 19 en 26 september 2011 in de AKN studio in Hilversum. Per datum zijn er opnames om 18.45 uur en om 20.45 uur. Hou er rekening mee dat je 45 minuten van tevoren aanwezig dient te zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide opnames bij te wonen.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-07-11 - 09:53Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100