Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Gezocht: figuranten voor bioscoopfilm met Theo Maassen

Op donderdag 7 juli vinden in Parktheater Eindhoven de opnames plaats voor de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Doodslag’ met o.a. Theo Maassen en Gijs Scholten van Aschat). De regisseur Pieter Kuijpers (‘Van God los’ en ‘TBS’) is op zoek naar 700 (!) figuranten die als bezoeker aan het Parktheater willen figureren.
Theo Maassen speelt in ‘Doodslag’ een ambulancebroeder die in zijn werk belemmerd wordt door hufterig gedrag. Aangezet door een tv-optreden van een beroemde cabaretier (gespeeld door Gijs Scholten van Aschat) slaat de ambulancebroeder op een dag letterlijk van zich af. Met grote onbedoelde gevolgen.

Gezocht: hippe, jonge, trendy mensen tussen 25 en 45 jaar, als ook allochtone en autochtone mensen tussen de 20 en 50 jaar.
Geboden wordt: Een kans mee te doen aan een film met Theo Maassen, een vergoeding van € 20,00 per dag, een kijkje achter de schermen van een bioscoopfilm en catering gedurende de hele dag.
Gevraagd: jullie aandacht en aanwezigheid voor een draaidag van 10 uur.

Reageren?
Lijkt het je leuk om mee te doen en ben je op donderdag 7 juli beschikbaar, neem dan zo snel mogelijk contact op met Pupkin Film:
email adres: [email protected] o.v.v. figuratie Doodslag, met vermelding van je naam, geboortedatum, telefoonnummer en een recente foto van jezelf.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-06-11 - 09:17:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100