Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Floor van der Wal overleden

Stand-up comedian Floor van der Wal is vrijdagavond overleden aan haar verwondingen na een ongeluk donderdagavond op het Mercatorplein in Amsterdam-West. Hier werd ze geschept door een auto. De cabaretière had donderdagavond opgetreden in comedyclub Toomlers. Het ongeluk gebeurde rond half twee. De bestuurder van de auto, een Volkswagen Golf, reed na de aanrijding door.

Doordat de auto één van zijn kentekenplaten op het wegdek verloor, kon de identiteit van de eigenaar al snel worden vastgesteld. Deze 24-jarige Amsterdammer is in de loop van de nacht aangehouden.

De auto is vrijdagochtend aangetroffen in de Eastonstraat in West. De politie is dringend op zoek naar getuigen van het ongeval en specifiek getuigen die hebben gezien hoe laat en door wie de Volkswagen Golf in de Eastonstraat is neergezet. Zij worden verzocht te bellen naar het algemene politienummer 0900-8844.

Floor van der Wal is sinds dit jaar officieel lid van het comedygezelschap Comedytrain. Van der Wal begon tijdens haar studie met optreden als comédienne. Dat ze spastisch was, hield haar daarbij niet tegen. In 2008 won ze een CAP Award in de categorie entertainment. Deze award is bedoeld voor mensen die met hun talent hun lichamelijke beperking overstijgen

Floor van der Wal is 26 jaar geworden.

- Column Martijn Koning

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-03-11 - 15:24

Bron: parool.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100