Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Peter Joziasse nieuwe directeur Bureau Promotie Podiumkunsten

Per 1 februari aanstaande wordt Peter Joziasse (1967) aangesteld als nieuwe directeur van Bureau Promotie Podiumkunsten (BPP). Hij is hiermee de opvolger van ad interim directeur Hans Kraaijeveld.

De afgelopen jaren was Joziasse eindverantwoordelijk voor nieuwe media en sales in het management van de Publieke Omroepvereniging AVRO. Hij ontwikkelde bij de omroep o.a. een digitaal kunst & cultuurplatform met audiovisuele cultuurgids, webshop en interactieve community’s.
Bij BPP wordt Joziasse eindverantwoordelijk voor de verdere uitbouw en professionalisering van de collectieve marketing van podiumkunsten in Nederland en de exploitatie van de PODIUM Cadeaukaart (de vernieuwde Theater & Concertbon) i.s.m. verschillende partners.
Bureau Promotie Podiumkunsten verzorgt activiteiten op het gebied van collectieve marketing voor de podiumkunsten, zoals het beheer en verkoop van de PODIUM Cadeaukaart, de uitreikingen van diverse prijzen binnen de podiumkunsten waaronder de Louis D’Or, Poelifinario en de AVRO Toneelpublieksprijs, en collectieve promotiecampagnes. Daarnaast ondersteunt BPP de professionaliteit van marketeers in de podiumkunstensector door het aanbieden van diverse activiteiten in het kader van deskundigheidsbevordering.

BPP werkt nauw samen met de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies (VSCD), de Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten, (NAPK), de Vereniging van Vrije Theaterproducenten (VVTP) en het Nederlands Uitburo (NUB).

Twitter: @PeterJoziasse
Linkedin

 

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-01-11 - 15:40Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100