Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Wouter Monden wint juryprijs 8e Culture Comedy Award

 Zaterdag 6 november is in de Arenbergschouwburg van Antwerpen de juryprijs voor het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België, uit handen van juryvoorzitter Tom Bertels, uitgereikt aan Wouter Monden uit Amsterdam.

Het publiek koos voor William Boeva uit Antwerpen als winnaar, hij ontving de publieksprijs. De andere finalisten waren Vera van Zelm en Steven Goegebeur.  De jury bestond uit: Tom Bertels, (Organisator en initiator van Cabaretten), Elke Neuville,   (Eindredactrice Vlaamse Man bijt hond) en Rob van Wijk (Directeur Schouwburg De Nieuwe Doelen, Gorinchem). 
 
Begin oktober zijn vijfenvijftig deelnemers begonnen aan de voorronden van de Culture Comedy Award, via selecties, workshops, try-outs en halve finales bereikten vier talenten de finale. De jury betitelde de finale van de nieuwste generatie stand-uppers dit achtste jaar als een “close call”.
 
De Culture Comedy Award is de langs bestaande en meest toonaangevende prijs van talentvolle stand-uppers in Nederland en België .Winnaars en finalisten uit het verleden traden toe de professionele comedy-gezelschappen, starten hun solotour of tv carriere. 
 
Vanaf 25 november starten de finalisten hun tour langs de Nederlandse en Belgische theaters.
 
De finale zal op 14 november om 22:00 worden uitgezonden op HumorTV.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-11-10 - 12:08:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100