Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Draadstaal gaat verder als Neonletters
De opnames van het nieuwe AVRO-programma Neon Letters van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven kunnen aanstaande maandag toch gewoon doorgaan. Dat heeft de rechter vandaag bepaald. Het was nog even spannend, want het nieuwe programma lijkt erg veel op het originele Draadstaal en aangezien Neon Letters nu door Talpa wordt gemaakt en niet meer door CCCP wordt geproduceerd, was dat laatste productiebedrijf er niet blij mee. Daar komt bij dat Dennis een exclusief contract heeft met CCCP.
 
Dennis en CCCP stonden vandaag voor de rechter. De satirekoning eiste in een kort geding openbreking van het contract. Dat heeft hij toegewezen gekregen. Hij mag bij wijze van hoge uitzondering wel meewerken aan het AVRO-programma, maar voor niks gaat de zon op. Dennis moet voor maandag wel eerst CCCP 50.000 euro schadecompensatie betalen. Dit geldt niet voor zijn compagnon Jeroen van Koningsbrugge, omdat hij nooit een contract heeft getekend met CCCP, maar per Draadstaal-seizoen een deal gesloten.
 
Een hoger beroep wordt nog niet uitgesloten, maar beide partijen beraden zich hier nu op. Ze wilden na de uitspraak niet op camera reageren.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
16-08-10 - 11:28

Bron: shownieuws.tv


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100