Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Vanavond in Comedy Corner!

In ‘Comedy Corner’ elke week een overzicht van de beste buitenlandse comedy. Frank Evenblij ontvangt samen met comedy-kenner Leon Happé twee comedians die hun visie geven op buitenlandse comedy en op vakbroeders van over de grens. Met deze week Greg Shapiro (Comedy Central News, Boom Chicago) en cabaretière Sanne Wallis de Vries over onder andere de te vroeg gestorven Andy Kaufman en de stand-up kwaliteiten van Eddie Murphy. ‘Comedy Corner’ is donderdag 1 april om 22.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 3.

Met de gasten wordt aan de hand van meegebrachte fragmenten gesproken over inspiratiebronnen, trends en populaire filmpjes op internet. In deze uitzending fragmenten uit de bekende stand-up registratie ‘Delirious’ van Eddie Murphy en ‘No Cure for Cancer’ van de grofgebekte Denis Leary. Verder bijzondere beelden van Andy Kaufman, die vooral bekend werd als ‘Latka’ in de comedyserie ‘Taxi’ en in 1984 op 35-jarige leeftijd overleed. Sacha Baron Cohen komt voorbij als Borat in een niet eerder op televisie vertoonde supermarkt-scène.
 
Veel van de vertoonde fragmenten zijn na afloop van het programma in een uitgebreidere versie te bekijken via de website van het programma: comedycorner.vara.nl.

‘Comedy Corner’, donderdag 1 april om 22.00 uur bij de VARA op Nederland 3.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
01-04-10 - 16:27Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100