Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Claudia de Breij is back!

Claudia de Breij krijgt weer een nieuw tv-programma enwel Claudia op Vrijdag! Hierin gaat ze o.a. bowlen met Chiel Montagne, tuinieren met Arjan Ederveen en op bezoek bij Kane. Dat heeft de VARA vrijdag laten weten. De reportageserie is vanaf 4 september wekelijks te zien op Nederland 3.
 
Claudia zegt: “Ik was van plan om een studioprogramma te maken, maar deed er tijdens de pilot ook één filmpje op locatie in. Dat bleek ik zo ontzettend leuk te vinden dat ik de hele studio maar heb gelaten voor wat het is“, aldus De Breij.
 
In Claudia op Vrijdag reist de presentatrice het hele land door om met bekende mensen te praten over hun vakmanschap en inspiratiebronnen en ondervindt aan den lijve hoe zij zich ontspannen. “Claudia op Vrijdag geeft een eerlijke en grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland“, aldus de VARA. “Vanuit haar eigen huis praat Claudia over de waan van de week en komt ze bij anderen thuis die zich even aan die waan onttrekken.
 
De Breij is blij met haar nieuwe programma. “Ik geniet enorm van het improviseren bij mensen thuis en van de losheid van de gesprekken.
 
De waan van de dag houdt Nederland steeds meer in de greep en Claudia geeft een tegengeluid. “Ik wil laten zien dat er zoveel meer is om van te genieten dan wie er met wie in een parkeergarage heeft staan zoenen.
 
Claudia op Vrijdag is vanaf vrijdag 4 september wekelijks om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
15-08-09 - 20:30

Bron: Mediacourant.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100