Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Twitter je naar Laughing Matters

Leden van de Laughing Matters, Theater aan de Parade en Comedy Central Twitter ontvangen vanaf dit weekend vrijwel dagelijks locaties waar zij gratis kaarten voor het comedy festival kunnen bemachtigen. Degene die er als eerste bij is ontvangt maar liefst drie vrijkaarten voor het festival waar onder anderen Guido Weijers, Daniël Arends en oud-Lama’s Ruben, Ruben en Tijl zullen optreden. In totaal worden 30 kaarten vergeven.

De exclusieve kaarten worden weggegeven op de meest onverwachte momenten en plekken. Bij Lowlands door Twitter ingefluisterd worden dat je bij een bepaalde bar een artiest kunt vinden waarbij de kaartjes in zijn broekzak zitten? Of te horen krijgen dat je ’s ochtends op Utrecht Centraal bij de conducteur moet zijn met een kopje koffie in ruil voor kaartjes? En zo kunnen we nog even doorgaan…

Meld je dus aan op:
http://twitter.com/Comedy_Festival, http://twitter.com/Theateradparade of http://twitter.com/comedycentralnl en ‘twitter’ lachend naar het leukste comedy festival van Nederland.

Laughing Matters Comedy Festival
Met ruim 30 acts op het gebied van stand-up, cabaret, variété, improvisatie en visuele comedy opent het comedy festival Laughing Matters ’s-Hertogenbosch op 4 & 5 september het comedyseizoen in Nederland. Op het programma staan onder anderen Guido Weijers, Daniël Arends, Schudden, Speelman & Speelman, Katinka Polderman, Ernst van der Pasch, Eric Koller, Op Sterk Water en oud-Lama’s Ruben, Ruben en Tijl spelen een speciale spectaculaire voorstelling: Entry of the Gladiators. De drie comedy-collectieven van Nederland, Comedytrain, Comedy Explosion en Night of Comedy, presenteren hun grootste talenten en uit het buitenland komen de Britten Alistair Barry en Paul Zenon en de Canadese comedians Craig Campbell en Jason John Whitehead.

Het festival vindt dit jaar voor het eerst in ’s-Hertogenbosch plaats. Twee dagen wordt het gebied in en rondom Theater aan de Parade en Koningstheater het kloppend hart van comedy. Iedere 20 minuten start er in één van de drie zalen een voorstelling. Kaarten à €29,50 zijn te koop via www.ntk.nl  en bij Bosch ticket in de hal van Theater aan de Parade of telefonisch 0900 – 33 72 72 33 (lokaal tarief). Maar natuurlijk ook via www.laughingmatters.nl.

Sommige mensen zeggen dat lachen gezond is. Anderen lachen zich een ongeluk of liggen dubbel. Lachen kan buikpijn veroorzaken, kramp in de kaken en duizeligheid. Velen bescheuren zich, lachen zich een breuk of een rolberoerte. Sommige zeggen: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.” En anderen lachen zich dood. Lachen is dus van levensbelang. Kortom Laughing Matters! 

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
13-08-09 - 22:16

Bron: Astroh.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100