Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Gratis cabaret evenement met picknick

Het cabaret- en muziekfestival Olaf en Jasper met Vrienden in de Bosjes vindt zaterdag 5 september plaats. Het gratis evenement, dat begon als een feestje van cabaretduo Olaf en Jasper, is uit de hand gelopen tot een volwaardig cabaretfeest in de openlucht.

In het amfitheater in het Loosdrechtse Bos kunnen bezoekers picknicken en genieten van optredens van onder andere Leon Van der Zanden en Paulien Cornelisse.
 
Olaf en Jasper: 'Vijf jaar geleden gaven we een feestje om het begin van het theaterseizoen te vieren. We nodigden al onze vrienden uit en lieten bevriende artiesten optreden. Er kwamen zo'n honderdvijftig man op af, we hadden wel twee lampen maar geen wc's. Het publiek vond het echter geweldig en wilde meteen weten of we het volgend jaar weer zouden organiseren. Nu verwachten we duizend man, het publiek kan blijven eten want er is uitgebreide catering, je kan je shirt laten bedrukken met het logo én er zijn wc's. Maar, het blijft een feestje. Het is gratis, iedereen is welkom, en als het donker wordt, hangen er lampjes door het hele bos.
Het openluchtfestival Olaf en Jasper met Vrienden in de Bosjes is gratis toegankelijk en begint om 16.00 uur. Meer informatie:

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-07-09 - 18:03

Bron: echo.nl


:: Eerder verschenen:

Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100