Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
De Drie-eenheid wil reorganisatie Vaticaan

Elke zondag publiceerd Cabaretmagazine.nl een artikel uit uit De Speld. Aangezien we er zondag niet waren, dan maar op woensdag!

De Heilige Drie-eenheid kondigt vandaag een ingrijpende reorganisatie aan. Vader, Zoon en Heilige Geest komen met zware kritiek op de dienstverlening van hun vertegenwoordiging op aarde, de Rooms-Katholieke Kerk. Zij verwijten de Kerk verouderde managementstrategieën en een verlies van Europees marktaandeel aan concurrent Islam. De slechte Pinksterkwartaalcijfers zijn de spreekwoordelijke druppel.

In een bilateraal feedbackgesprek deelden de leden van de Triniteit hun zorgen mee aan paus Benedictus XVI, hun plaatsvervanger op aarde. “De katholieke kerk heeft er 400 jaar over gedaan om te erkennen dat de aarde om de zon draait. Dat was al geen gelukkige marketingstrategie.” aldus voorzitter Vader. “Dat heeft het merk veel schade toegebracht. Ze verloren veel marktaandeel aan onze andere onderaannemers, de protestanten. Maar hun strategie blijft conservatief. Hun anti-homo- en -condoombeleid is geen toekomstvaste strategie voor een 21e-eeuwse markt.”

Vader vervolgt: “Sex sells - homoseks ook. Homo’s zijn erg met zichzelf bezig en zoeken dus spiritualiteit. Daar zien wij marktkansen. De katholieke kerk laat ondertussen half Afrika, ooit een van onze grootste groeimarkten, afsterven door hun condoombeleid.” Ook in Europa verliest de clerus rap marktaandeel, terwijl de Islam oprukt. Toch juicht de Drie-eenheid het niet toe dat politieke partijen, zoals de PVV, de Islam beperkingen op willen leggen. “Wij zijn erg voor een Level Playing Field en open marktwerking.” aldus medebestuurslid Zoon.

Lees verder...

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-06-09 - 16:39

Bron: speld.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100