Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Erik van Muiswinkel & Ellen Pieters laten rechts geluid horen

Na ‘Het Schone Schijnekenhuis’ presenteren Henk van Zon (Erik van Muiswinkel) en Anneke Schuytema-de Boer (Ellen Pieters) ‘Van Zon op Zaterdag’. Een eenmalig showprogramma waarin ditmaal Henk van Zon zijn gezonde rechtse geluid laat horen, want daar is gelukkig weer ruimte voor in het linkse Hilversumse bolwerk. In het programma wordt de financiële crisis nu eens van de positieve kant belicht.

Voor deze oergezellige familieshow is een speciaal fantastisch decor gemaakt, komen er wereldberoemde gasten, zijn er spetterende live-optredens en een unicum in een Nederlands televisie-programma: een TV-kok!
Met medewerking van (onder voorbehoud) Erik van Muiswinkel, Ellen Pieters, Diederik van Vleuten, Joep van Deudekom, Thomas van Luyn, Sanne Wallis de Vries, Lange Frans, Arie Koomen, Patrick Stoof, Frank Lammers en vele vele anderen.

Henk is trots op het ouderwetse TV-spektakel met het grootste televisiebudget sinds de jaren tachtig: 'Het wordt een unieke televisiebelevenis. Ik noem het credi-tainment. Een oergezellig  familieprogramma voor het hele gezin waarin ik en passant ook nog het
vertrouwen in ons kapitalistische systeem teruggeef aan de mensen. Eindelijk kan ik weer eens laten zien wat een combinatie van ouderwets
vakmanschap, talent, intelligentie en smaak vermag. En Anneke doet ook mee.'

Zie ook http://vanzonopzaterdag.vara.nl voor meer informatie, fragmenten van ‘het Schone Schijnekenhuis’ en het bijwonen van deze gezellige familieshow!

‘Van Zon op Zaterdag’ , zaterdag 13 juni  om 20.25 uur bij de VARA op Nederland 1.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-05-09 - 11:11Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100