Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Oerknaltheorie op losse schroeven

De theorie van de oerknal als verklaring voor het ontstaan van het universum is volstrekt ongeloofwaardig en onhoudbaar. Zo luidt de conclusie van het onderzoek uitgevoerd door de Mr. G. van Prinstererstichting, het wetenschappelijk bureau van de ChristenUnie. Het bureau baseert zijn conclusie op gedegen natuurwetenschappelijk onderzoek. Fysici en astronomen spreken wereldwijd van een doorbraak en een enkeling durft zelfs het woord ‘revolutie’ in de mond te nemen.

“Aan de basis van ons onderzoek lag de gerezen twijfel over de vermeende constructieve eigenschappen van het fenomeen explosie an sich”, aldus prof dr. Reindert Schutte, hoofd van de sectie Natuurwetenschappen van het wetenschappelijk bureau. “Deze twijfels werden nog eens extra versterkt door uitspraken van defensieminister Eimert van Middelkoop. Van Middelkoop sprak zijn verbazing uit over de destructieve werking van explosies, zich hierbij baserend op de ervaringen van onze jongens in Uruzgan.”

De Mr. G. van Prinstererstichting bracht ruim 100 explosies teweeg in haar ondergrondse laboratoria nabij het Veluwse Kootwijk. Hierbij varieerde men in de springstof, omgevingstemperatuur en de dag van de week. De resultaten waren verbluffend eensluidend. “In alle gevallen bleek de explosie een destructieve in plaats van constructieve werking te hebben”, aldus Schutte. “Bij één van de explosies liep ons laboratorium zelfs ernstige schade op. Er is maar één conclusie mogelijk: ontploffingen geven alleen maar rommel in plaats van sterren en planeten.”

Lees verder...

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-05-09 - 14:06

Bron: speld.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100