Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Recessie geen invloed op kaartverkoop?

Het nieuwe seizoen werd met gemengde gevoelens tegemoet gezien. Niet vanwege de kwaliteit van de voorstellingen die weer met zorg uitgekozen zijn door de programmeur Andreas Fleischmann. Het waren de alarmerende berichten uit de theaterwereld over de sterk teruglopende kaartverkoop die het ergste deden vrezen.

De realiteit is echter heel hoopgevend: de kaartverkoop van de Meervaart overtreft alle voorgaande jaren. In een week tijd is er voor meer dan 250.000 euro kaartjes verkocht voor uiteenlopende voorstellingen. Heel goed scoorden de musical Chicago, de voorstellingen van Youp van 't Hek, Simone Kleinsma, Boudewijn de Groot en de familievoorstelling Disney Musical sing along. Uitverkocht is de voorstelling Jurk-Avondjurk met Jeroen van Koningsbrugge. Maar voor meer dan 250 voorstellingen zijn nog volop kaarten beschikbaar.

Steeds meer bestellingen gaan online zodat het publiek meteen weet dat ze de kaartjes ook echt in hun bezit hebben. Het publiek kan zelf de plaatsen uitzoeken en de kaartjes thuis uitprinten. Voor de mensen die toch liever een brochure in handen hebben en de voorstellingen via een bestelformulier boeken, vraag de brochure aan via

www.meervaart.nl
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
01-05-09 - 15:05Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100