Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Wilders waarschuwt voor islamisering eredivisie

Elke zondag kiest Cabaretmagazine.nl het meest opvallende nieuwsbericht van De Speld, deze week:

“Walgelijk en achterlijk.” Zoals gebruikelijk vindt PVV-leider Geert Wilders het niet nodig zijn woordkeuze omfloerst te maken. Ditmaal hebben de moslims in de eredivisie het gedaan in de ogen van de licht ontvlambare parlementariër. Mounir El Hamdaoui, topscorer in de eredivisie, hief na zijn doelpunt afgelopen zaterdag de ogen ten hemel en dankte Allah.

Als het aan Geert Wilders ligt komt hierop een wettelijk verbod. “Verschrikkelijk dat die fascistische religie het nu al tot op het Nederlandse voetbalveld heeft geschopt.” Wilders spreekt van een ‘voetbalfundamentalistisch complot.’ Hij verdenkt verschillende spelers zoals El Mounir, Afellay, Aissati en El Akchaoui ervan plannen te hebben voor een Islamitisch elftal.

“Het is toch te gek voor woorden. Voetbal is een oerhollandse sport. Iedere gezonde Hollandse jongen heeft toen hij jong was op een veldje gevoetbald. Die traditie wordt nu te grabbel gegooid. De islamitische ideologie is nu ook doorgedrongen tot de Nederlandse voetbalvelden. Een gewelddadige, islamitische vloedgolf is op komst”, zegt Wilders.

Lees verder...

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-04-09 - 13:08

Bron: speld.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100