Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Inschrijven Cameretten!

Terwijl de finalisten van 2008 nog midden in de Finale Tournee zitten, gaat Cameretten vanaf 1 april van start met een nieuwe zoektocht naar cabarettalent. Denk jij jury en publiek te kunnen verpletteren met jou act? Schrijf je dan vóór 1 augustus in voor Cameretten 2009 via www.cameretten.nl.

Cameretten is in 1966 gestart als lustrumactiviteit van de studentenvereniging SSR in Delft en heeft sinds 1988 als thuisbasis Rotterdam. Landelijk wordt het festival door zo'n 20.000 mensen bezocht en jij kan er aan deelnemen! Je hoeft geen afgeronde theater- of kleinkunstopleiding te hebben, maar we verwachten wel ambitie, talent, (podium)persoonlijkheid, een eigen opvatting en uiteraard gevoel voor humor.

Het Camerettentraject bestaat uit de selectieronden, een workshopweekend, try-outs, het vierdaagse festival in het Luxor Theater en de Finale Tournee. Alle deelnemers krijgen tijdens de selectieronden in september 20 minuten de tijd om te laten zien wat ze waard zijn. Uit de selectieronden worden de negen beste deelnemers geselecteerd om hun kunsten te laten zien tijdens het vierdaagse festival in het Rotterdamse Luxor Theater. Op zaterdag 28 november wordt bekend wie er naar huis gaat met de felbegeerde juryprijs, de publieksprijs en misschien de persoonlijkheidsprijs van Cameretten 2009.

Vele gingen voor in deze kweekvijver. Kunnen wij jou toevoegen aan deze rij Camerettenfinalisten? Hans Teeuwen, Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Plien & Bianca, Kommil Foo, NUHR, Herman Finkers, Richard Groenendijk, Marc-Marie Huijbregts, Paul de Leeuw, Ronald Goedemondt, Guido Weijers, Hans Liberg, Schudden, Don Quishocking, Stef Bos, Eric van Sauers, Onno Innemee, Alex Klaasen & Martine Sandifort, Ruben (Nicolai) & Nathan, Daniël Arends, Veldhuis & Kemper en Jandino Asporaat.

Kijk voor meer informatie op www.cameretten.nl.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
25-03-09 - 12:13Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100