Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Het favoriete cabarettalent van het publiek op het podium.

Dit theaterseizoen brengt AT theater iets nieuws op de planken; de interfinalistentour!
Een theatertour met een dubbelprogramma. Dit jaar is er gekozen voor cabaret, maar volgend seizoen kunnen de interfinalisten ook afkomstig zijn uit een andere discipline; dans bijvoorbeeld, of muziek. Met de interfinalistentour kiest AT Theater de kant van het publiek. Het gebeurt maar al te vaak dat een jury een winnaar kiest, terwijl het publiek een andere favoriet heeft. AT Theater biedt deze publiekslievelingen alsnog een podium en een kans om zich aan heel Nederland te presenteren. Dit seizoen is het de beurt aan Intgeniep en Burt Lamaker, beiden finalisten van respectievelijk het Leids Cabaret Festival en de Holland Casino Podiumprijs. In dit dubbelcabaretprogramma worden deze talenten bij elkaar gezet in een onherroepelijk vermakelijk programma.
 
Intgeniep is het rijzend Nieuw Talent in het Vlaamse humorlandschap. Het zijn drie jongeheren die met ingrediënten als humor, theater en muziek een eigenzinnige cocktail van absurde humor willen brouwen. Intgeniep brengt humoristisch variététheater in de lijn van Kommilfoo, Neveneffecten en Droog Brood. Ze houden er een zeer eigenzinnige speelstijl op na en nemen pure fantasie als bron voor hun thematiek. Ze weigeren halsstarrig om zich te onderwerpen aan de vereiste dat cabaret het publiek tegen de schenen moet schoppen. Voor Intgeniep geen pseudo-maatschappijkritiek. Hun kritiek op deze wereld: “Er wordt te weinig gelachen!” Hun remedie “Intgeniep!”.
 
Burt Lamaker is een meer dan energieke cabaretier. Hij toerde twee jaar lang als stand-up comedian bij The Comedy-Explosion om vervolgens solo te toeren met zijn programma’s ‘Bang!’ en ‘Engelen’. Met zijn programma ‘Weiland’ won hij het Parkstad Cabaretfestival 2003. Tijdens de interfinalistentour gaat hij iets eenmaligs doen.
 
Kijk voor meer informatie en speeldata op www.interfinalistentour.nl

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-10-08 - 15:03Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100