Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Halve finalisten van MySpace Comedy Award 2008 bekend

De halve finalisten van MySpace Comedy Award 2008 zijn bekend! De 8 grootste stand-up comedy talenten van Nederland en België gaan strijden om de gouden microfoon.

Na een reeks van 6 voorrondes zijn 8 talenten geselecteerd die op 6, 7 en 8 november gaan strijden om de gouden microfoon.

Uit het record aantal van bijna 60 deelnemers zijn de volgende stand-up comedy talenten geselecteerd:

  • Arbi El Ayachi (Antwerpen)
  • Edson Da Graca (Amsterdam)
  • Fuad Hassen (Den Bosch)
  • Evi Heyndrickx (Hemiksem)
  • Matanja Pinto (Amsterdam)
  • Riza Tisserand (Alkmaar)
  • Seppe Toremans (Kessel-Lo)
  • Sven Ceuppens (Leuven)

Voor de halve finalisten wacht op 11 en 12 oktober het workshopweekend in Antwerpen. Daar krijgt de nieuwste generatie stand-up comedians les van gerenommeerde namen.

Dit jaar krijgen de halve finalisten workshops aangeboden van o.a. Keith Palmer uit Londen, oprichter en directeur van The Comedy School in Londen. Ook de comedians Adam Fields en Jasper Valstar, beiden lid van de Comedy Explosion, geven workshops en begeleiden de comedians.

Na het workshopweekend volgt een try-out tournee ter voorbereiding op het finaleweekend in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.

Een onafhankelijke jury bepaalt welke comedians er doorgaan naar de finale op zaterdag 8 november. Uiteindelijk wordt aan het einde van deze zenuwslopende avond bekend gemaakt wie er met de gouden microfoon naar huis gaat. Naast de jury heeft het publiek ook een belangrijke stem op de finaleavond. Het publiek bepaalt wie er met de publieksprijs naar huis gaat en samen met de juryprijswinnaar een weekend naar Londen mag, hét walhalla voor stand-up comedy.

Alle finalisten van de MySpace Comedy Award spelen de finalistentour. Deze prestigieuze tour langs grote theaters in Nederland en België geeft de comedians de kans zichzelf in de kijker te spelen bij het grote publiek.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
13-10-08 - 16:33Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100