Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Onderhoud Cabaretmagazine.nl
Cabaretmagazine.nl heeft de laatste tijd weinig onderhoud gehad. Dit komt omdat ik, de webmaster/redactielid het de laatste tijd heel druk heb met mijn opleiding Vrijetijdsmanagement.

Toch blijf ik achter de schermen nog altijd werken om de site zo goed mogelijk staande te houden. Hierdoor zal bijvoorbeeld de komende week de site overgaan naar een andere provider. Dit houdt in dat de website tijdelijk offline gaat.
Tot die tijd is het lastig om wijzigingen aan te brengen en elke keer back-ups te maken. Aangezien het niet bekend is wanneer de provider alles om gaat gooien is er dus besloten om even geen updates te publiceren.

Zoals ik hiervoor al stelde heb ik het ook erg druk, dit leek me meteen een goede aanleiding om te kijken of er gepassioneerde mensen zijn die het niet erg vinden om ongeveer 2 uur per week werk te verrichten aan cabaretmagazine.nl. Het leuke hieraan is dat je er helemaal niets voor terug krijgt!!! Uiteraard is het wel leuk om je eigen onderdelen succesvol te zien worden en/of behouden, blijf je goed op de hoogte en is het gewoon erg leuk om te doen!
Waar moet je ongeveer aan denken?

Het updaten van:
Profielen
T.V. Gids
Nieuws
Interviews, Verslagen, Recensies

Het ontwikkelen van:
Nieuwe onderdelen

En misschien ook wel:
Marketing met daarbij:
- Imago
- PR
- Promotie
Zorgen voor extra inkomsten

Genoeg te doen dus! Alles wordt heel simpel via een beheerpagina onderhouden, dus als je kan hyven, kan je dit ook. Lijkt het je leuk? Neem dan contact op via de contactpagina!

In ieder geval zullen er snel updates zijn, tot die tijd, veel plezier met het bekijken van het EK!:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
08-06-08 - 17:25Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100