Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuwe namen voor Amsterdams Comedy Festival
De eerste editie van het Amsterdam Comedy Festival op 31 mei en 1 juni in de Melkweg te Amsterdam heeft stilaan een indrukwekkend programma bij elkaar.
Nu hebben ook Raoul Heertje, Katinka Polderman, Martijn Oosterhuis, Lebbis, Gummbah en het Bill Hicks Tribute-programma van Comedy Cafe The Joker hun komst bevestigd.
 
En nog steeds is het programma niet compleet...
 
Raoul Heertje treedt op op zaterdag. De oprichter van Comedytrain en vast panellid van “Dit Was Het Nieuws” is nog steeds messcherp en op zijn best als stand-upper.
 
Katinka Polderman is een welkome muzikale afwisseling in het comedyprogramma. Op zondag speelt zij 30 minuten lang haar bizarre en wonderlijk komische liedjes.
 
Martijn Oosterhuis is een van de boegbeelden van comedy collectief Night of Comedy. Een stand-upper pur sang en graag geziene gast op het Lowlands festival die zijn strepen al lang verdiend heeft.
 
Lebbis, oftewel Hans Sibbel is al jarenlang de helft van Lebbis & Jansen, maar ook solo zeer de moeite waard. Op zondag brengt hij voornamelijk nieuw materiaal voor het voetlicht.
 
Gummbah is vooral bekend als cartoonist in onder meer Humo en de Volkskrant
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
27-04-08 - 09:16:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100