Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Platform voor onbekend talent gestart!
Met de geboorte van CAMEDY.NL wordt relatief onbekende stand-up comedy en cabaret naar de huiskamers gehaald. Oprichters Edward van Tongeren en Jeffrey van den Berg brengen met CAMEDY.NL een plek waar komedie makers in de breedste zin van het woord terecht kunnen. Op CAMEDY.NL kunnen ambitieuze mensen en hobbyisten audio columns, sketches, grappige gedichten en animaties plaatsen.

Humor is voor iedereen
Een belangrijk onderdeel van de site is gereserveerd voor beginnende, nog betrekkelijk onbekende stand-up comedians en cabaretiers. Zij kunnen hun eigen optredens uploaden, zoals ze gefilmd zijn tijdens talentenjachten of open podium avonden. Op die manier kunnen zij hun kunsten laten zien aan nóg meer publiek dan de al aanwezige bezoekers tijdens hun optredens. “Dat is precies wat wij willen. Zoveel mogelijk mensen moeten kunnen genieten van humor” geeft Edward aan.

Eigen
Het moet vooral ‘eigen’ zijn en blijven. Jeffrey vertelt: “De ondertitel luidt ‘your comedy, your camera’. Wij zouden dus graag zien dat mensen hun eigen materiaal plaatsen en niet de al bekende cabaret filmpjes of leuke tv-fragmenten, zoals bij YouTube het geval is. Die vergelijking mag trouwens meteen de prullenbak in, want CAMEDY.NL is veel meer dan dat.”

Meer en anders dan YouTube
Jeffrey wordt aangevuld door Edward “bij ons kunnen ook nog audio columns geplaatst worden, sketches, grappige gedichten en animaties. Het mag allemaal zolang de intentie maar is om de bezoeker aan het lachen te krijgen. Of iets grappig is oordelen wij niet over, dat mag bezoekend Nederland doen. Hierdoor ontstaat er een mooie hitlijst, waar logischerwijs natuurlijk ook iets mee gedaan moet worden…  “

Note van redactie: Op dit moment is de website nog in testfase, vanaf 11 April zal de website officieel van start gaan. Hier later nog meer over.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
06-03-08 - 13:53Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100