Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Zoetermeer: Eerste Humorfestival in het Stadstheater
Het Stadstheater in Zoetermeer daagt 10 (beginnende) humoristen uit om mee te doen met de Masterclass Humor op vrijdag middag 21 september. Deze Masterclass wordt gegeven door Rob Urgert & Bastiaan Geleijnse. Vrijdagavond spelen Rob en Bastiaan in de grote zaal de voorstelling Spoedcursus Humor. De beste humorist, aangewezen door de 2 meesters en het aanwezige publiek, mag na afloop van de vrijdagavondvoorstelling optreden op het podium in het theatercafé.

Heb je altijd al gedacht dat je het beter kan dan al die middle-of-the-road cabaretiers? Ben je de leukste op verjaardagen en partijen?
Ben je beginnend cabaretier of stand-up comedian of humorist?
Stuur een e-mail met motivatie waarom jij grappig bent naar [email protected] voor 31 augustus! De beste, leukste, meest ontroerende humoristen, doen mee aan de masterclass!

De Masterclass Humor vindt plaats op vrijdag 21 september van 16.00 tot en met 17.30 uur in de Kleine Zaal van het Stadstheater. De 10 deelnemers hebben dan uiteraard gratis toegang. Ook mogen de kandidaten gratis naar de voorstelling ’s avonds. Familie, vrienden, bekenden en eventuele andere belangstellenden betalen slechts € 6,- voor dit onvergetelijke spektakel.

De Spoedcursus Humor is op vrijdag 21 september om 20.15 uur in de Grote Zaal. Deze kaarten kosten € 17,- en zijn inclusief het optreden van de meest humoristische humorist in het theatercafé. De kaarten zijn 24 uur per dag te koop via www.stadstheater.nl en vanaf 25 augustus ook weer aan de kassa en via 079 342 75 65. Dus humoristen van Zoetermeer en omstreken: stuur nu een e-mail naar [email protected]
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
03-09-07 - 14:17Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100