Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nieuwe versie Cabaretmagazine.nl (2)
Het is dan eindelijk zo ver. Na maanden werk is de nieuwe versie van cabaretmagazine.nl dan echt online. Nieuwe onderdelen zijn:

- Recensies
- Interviews
- Verslagen
- Forum

Home pagina:
Op de home pagina zal voortaan bovenaan een wisselend bericht pronken. Dit keer nieuws, volgende de nieuwe column, etc.

Lay-out:
Zoals te zien is de lay-out totaal veranderd. Wat we zelf een heel leuk nieuw onderdeel vinden is de bovenbalk met de foto's van de populairste cabaretiers. (Meest bekeken profielen op de site). Ook zijn sommige pagina's opgesplitst in tabbladen om meer overzicht te krijgen.

Nieuws:
Het nieuws heeft meer opties! Aan de rechterkant van de website zie je nu de categorie waarbij het nieuwsbericht hoort. Op dit moment hebben we de categorieën: TV, Algemeen en Persbericht.

Ook is het nu mogelijk om zelf nieuws toe te voegen! Dit doe je door aan de rechterkant op "Nieuws Toevoegen" te klikken. Je bericht zal zo snel mogelijk worden gecontroleerd door de redactie en indien goedgekeurd worden gepubliceerd!

Reacties/Forum:
Alle reacties die je kan geven op de website (Op CD's, DVD's, Nieuws, Cabaretiers, Festivals en de columns.) zijn verzameld op het forum. Hierdoor wordt het nog makkelijker om reacties te posten en te lezen!

Cabaretiers/Profielen:
De profielen zijn totaal vernieuwd! De informatie is opgesplitst in 4 tabbladen waardoor het een stuk overzichtelijker wordt om je informatie te vinden!
Ook heeft elke cabaretier een eigen "gastenboek" waarbij je je reactie op deze cabaretier kan geven.

Zoeken:
Het zoeksysteem is ook totaal vernieuwd. Er kan nu veel meer informatie worden gevonden, tevens opgesplitst in tabbladen voor een overzichtelijke pagina.

De website is tevens klaar voor vele nieuwe leuke onderdelen die de komende maanden zullen verschijnen. Hierover zo snel mogelijk meer!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
25-05-07 - 11:31Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100