Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Finalisten A.K.F. Bekend
De finalisten van De concours om de Wim Sonneveldprijs zijn vanavond bekend gemaakt. Van de resterende 6 deelnemers zijn de volgende drie geselecteerd voor de finale:
 - Raoul Bakker
- Thijs Maas
- Nina de la Croix

Raoul Bakker, de enige die over is gebleven van de eerste halve finale, was af en toe net iets te snel, maar zeker een natuurtalent, aldus de jury. Onze tip, ga onderuit zitten en laat het allemaal over je heen komen. Dit met wel behoud van aandacht, maar daar zorgt Raoul zelf wel voor.

Thijs Maas verrasde af en toe, door bijvoorbeeld de gitaar te bespelen als een bas. Zijn verhaal over zijn vader die wondermens is, was bij tijd en wijlen ontroerend. Het verhaal over het net vrijgezel zijn en hoe vrij je dan bent klonk in het begin als een cliché maar ook hiermee ging hij origneel om.

De meeste indruk op ons maakte Nina de la Croix (samen met Maarten Ebbers op de gitaar). Haar verhaal over het geluk zoeken door te verhuizen naar Parijs was orgineel en zat vol ondervwachte sketches. Het geheel kreeg meer volume door onderwerpen als de liefde te betrekken in het verhaal. Een goede stem en zeker goed begelijd door Maarten.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-04-07 - 01:05:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100