Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Interview: Organisatie Theatervloot
Op 31 maart zal er een voor het eerst in Nederland een theatervloot aanmeren. Dit zal gebeuren in Weesp, zoals cabaretmagazine.nl al eerder berichtte. Een nieuw idee waarbij we nog enkele vragen hadden. Een interview dus met Ron Spanjer, mede-organisator van de theatervloot.

Kan je als eerst vertellen wat de theatervloot precies inhoud?
Totaal zullen 4 artiesten op 4 verschillende locaties optredens verzorgen. Tussen de voorstellingen door is er gelegenheid voor een hapje en drankje.

Extra info toegevoegd: De avond zal het volgende brengen
- De hydrograaf (stoomschip, ook bekend als DE pakjesboot) met Mylou Frenken. Mylou is bekend van o.a. Sesamstraat, Met het mes op tafel, Andersmans Veren en Spijkers met Koppen.
- Driemaster Sanne Sphia met Heleen Suiker. Heleen, die door haar opvallende verschijning, haar satirische lach en onverbiddelijke lessen in de liefde, een onvergetelijke lach achterlaat.
- Stoomboot Lelie waarbij Mars Teunisz een theatermonoloog zal brengen
- Wallocatie Villa Vechtlust met Gerard Wortel, die u meeneemt in zijn liefdeswereld vol scherts en dubbele bodems

Hoe gaan jullie dat doen met 4 verschillende locaties?
De schepen zullen bij elkaar liggen. Het verplaatsen van de ene naar de andere locatie zal dus geen probleem zijn. De groep (max 160 personen) zal worden opgesplitst in 4 groepen, die elke keer wisselen. De artiesten zullen 4 maal voor een andere groep optreden. Dit zorgt meteen voor een intieme en elke keer andere sfeer. Tevens houd het de avond fris met elke keer andere prikkelen.

Waarom dit initiatief en waar willen jullie heen?
Het leek ons een leuk idee om 2 oer Hollandse tradities samen te brengen, chartervaart en cabaret.
We lopen al langer met het idee rond, maar pas in januari 2007 zijn we alles gaan uitwerken. Het doel is om theaterfans enthousiast te maken voor schepen en scheepliefhebbers weer voor theater.

We willen in de toekomst theater gaan aanbieden in de breedste zin van het woord. Hierbij kan dus echt aan alles worden gedacht.


Nog wat aan toe te voegen voor de geïnteresseerde onder ons?
Het loopt erg goed, beter dan verwacht zelfs. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus zo snel mogelijk reserveren is wel zo handig. De kaarten, inclusief welkomstdrankjes, 4 voorstellingen en hapjes, kosten €39,50. Meer informatie is trouwens te vinden op: www.theatervloot.nl

Met dank aan Ron Spanjer.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
19-03-07 - 20:41Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100