Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
FreshWagon heeft weer een nieuwe show!
Na ruim 4 jaar geduldig wachten is het weer zover... FreshWagon heeft weer een nieuwe show!

Najib Amhali, Roué Verveer, Jan Jaap van der Wal, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ Switch zullen twee wervelende shows geven op 30 en 31 maart in Almere. Plaats van handeling is de pas geopende Schouwburg Almere tijdens het Comedy Weekend Re-Act.

FreshWagon werd een fenomeen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag met hun twee-maandelijkse optredens in een Late Night formule. De onderdelen free-style (nu ook landelijk bekend door de Lama’s) en “Kaas van de maand” vormden bekende onderdelen.
De laatste was een bekende persoonlijkheid die actief meedeed in de show. Zo zagen we de Burgemeester van Amsterdam Job Cohen, Edwin Rutten als Ome Willem, Hakim en Paul de Munnik meegenieten op het podium.

Deze formule wordt nu opnieuw op het podium van de Schouwburg Almere gebracht. Dé unieke kans bij uitstek dus om de vijf beste comedians van de lage landen samen in één show te zien...

Ga naar [url]http://www.freshwagon.com[/url] en bestel nu kaarten voor 30 of 31 maart om 22.30uur in de Schouwburg Almere!

Want op=op JE WEET TOCH!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
15-03-07 - 15:13:: Eerder verschenen:

Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100