Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Theatervloot in Weesp
Op zaterdagavond 31 maart 2007 zal voor de eerste keer de Theatervloot aanmeren in de haven van Weesp. Aan boord van een 3-tal historische schepen kan het publiek genieten van een combinatie van solo optredens van 4 sprankelende klein kunstenaars. Overstappen van het ene schip op het andere is een vast onderdeel van deze bijzondere theatervoorstelling.
Drie bijzondere schepen: voormalig stoomschip Hydrograaf (anno 1910, ook bekend als de pakjesboot 12 en oud privé schip van het Koninklijk huis), 3-mast klipper Sanne Sophia (anno 1880 ), klassieke salonboot Lelie (anno 1908 ) en de wal-lokatie villa Veghtlust vormen de sfeervolle locaties voor de nieuwe theaterproductie De Theatervloot. Aan boord van deze drie schepen en binnen de muren van de villa kan het publiek op één avond vier bijzondere solo voorstellingen na elkaar bezoeken. De solo voorstellingen worden gegeven door Mylou Frencken, Heleen Suiker, Mars Teunisz en Gerard Wortel.

Mylou Frencken, bekend van o.a. Sesamstraat, Met het Mes Op Tafel en de radioprogramma´s Andermans Veren en Spijkers met Koppen brengt een voorstelling vol hartverscheurende teksten en meeslepende muziek.

Heleen Suiker laat met haar opvallende verschijning, satirische lach en haar onverbiddelijke lessen in de liefde een onvergetelijke indruk achter.

Mars Teunisz werkt als presentator, columnist, acteur, regisseur en brengt nu een bijzondere theatermonoloog.

Gerard Wortel neemt u mee in zijn liedjeswereld vol scherts en dubbele bodems.

De avond begint om 18.00 uur, de laatste voorstelling eindigt om 22.30 uur en daarna is er een after-party aan boord van de Hydrograaf tot circa 23.30 uur. Tussen de onderlinge voorstellingen worden diverse hapjes geserveerd. Eén ding is zeker, de theatervloot biedt u een zeer afwisselend avondprogramma.

Gezien het gelimiteerd aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk: www.theatervloot.nl

Voor meer informatie over de schepen: www.hollandsglorie.nl

Tip: Ron Spanjer
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
23-02-07 - 13:06Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100