Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Daniel Arends wint camaretten 2006!
Daniel Arends sleepte met zijn optreden in een uitverkocht nieuw Luxor Theater de Holland Casino Juryprijs en de publieksprijs in de wacht.
'Zijn spervuur aan goed geconstrueerde en intelligente grappen vaak voorzien van dubbele bodems en een goede dosis zelfspot komen aan.', aldus juryvoorzitter Marc van Kaam.

Ellen Dikker, die tweede werdt, kreeg van de jury de persoonlijkheidsprijs. Over haar optreden zij de jury onder andere het volgende:'Ellen Dikker is duidelijk een theaterbeest met veel talent en spelervaring.'.
Henk Rijckaert ging zonder prijs naar huis, maar met een mooi juryrapport: 'Henk zet zijn verhaal prettig neer en hij staat zelf ook te genieten op het podium. Muzikaal zit het stevig in elkaar. In de liedjes komt de inhoud vaak mooi samen.'

De jury was erg tevreden over het festival en de deelnemers:'De jury is trots. Trots om deze editie te mogen beoordelen. 2006 gaat de boeken in als een jaar waarin de jury spreekt over een premier cru kwaliteit aan het einde van dit festival. Het zou de jury zelfs niet verwonderen als enkele van deze premier cru’s na rijping uitgroeien tot een hele mooie Grand Cru.".

Deze drie talentvolle nieuwkomers gaan de komende maanden op tournee door Nederland. Voor meer informatie over de speeldata klik Hier.

Lees de jury rapporten hieronder.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
26-11-06 - 16:09

Bron: Camaretten.
Bijlagen:
Bijlagen:
Bijlagen:


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100